Midden in de uitgestrekte bossen van de Veluwe struin ik – alleen of samen met mijn team – op zoek naar de mooiste ingrediënten en inspiratie voor nieuwe gerechten. Wildplukken, samenwerkingen met lokale leveranciers en onze eigen moestuin stellen mij in staat om verrassende smaakcombinaties en seizoensgebonden menu’s te creëren.
In Huisje James presenteer ik mijn signature gerechten, gevormd door mijn opleiding aan de Cas Spijkers Academie en de ervaring die ik heb opgedaan bij mijn leermeesters Wim Zwaart, Rik Jansma en Jacob Jan Boerma. Mijn stijl is fris, vernieuwend en uitdagend.
Als chef van Huisje James werk ik elke dag aan mijn jongensdroom: de top van de Nederlandse gastronomie bereiken. Samen met mijn team streven we ernaar om onze gasten een onvergetelijke culinaire avond te bezorgen.
We verwelkomen je graag binnenkort in onze gezellige Werkplaats voor een warm onthaal en een heerlijk aperitief, waarna we je meenemen naar het restaurant of onze Chef’s Table.
Tot snel!